Het vlees

Na een goed leven breng ik een koe zelf naar een klein slachthuis in Druten. Ik vind het belangrijk dat ik ook in deze laatste fase van hun leven bij ze ben. Na de slacht krijgt het vlees net als vroeger de tijd om te rijpen.

De slager portioneert het vlees in porties voor twee personen. Ongekruid. Alleen de verse worst en de hamburgers worden gekruid met een zelf samengestelde kruidenmix. Deze heeft een laag zoutgehalte en is vrij van E-nummers, synthetische smaakversterkers en conserveringsmiddelen.

Ik help zelf mee met het vacuüm verpakken van de porties, waarna ze direct diep ingevroren worden, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Bezorgen doe ik persoonlijk op een moment waarop dat jou het beste uitkomt.

vlees bestellen Stan Bruijsten

Rundvleespakketten

Kennismakingspakket

Biefstuk / Entrecote / Wokvlees / Poulet -Hacheevlees / Rundergehakt / Runder verse worst

€ 29,50 voor twee personen

 

Standaard rundvleespakket

 Biefstuk / Entrecote / Runderschnitzels / Wokvlees / Reepjesvlees / Poulet-Hacheevlees / Soepvlees aan een stuk / Magere stooflappen / Riblappen / Rundergehakt / Runder verse worst / Hamburgers / Tartaartjes

6 kilo voor € 92,50 / 12 kilo voor € 174,50

 

Luxe rundvleespakket

 Ossenhaas / Zijlende / Kogelbiefstuk / Entrecote / Ribeye

3 kilo € 92,50

 

Stoofvleespakket

Sucadelappen / Magere stooflappen / Schenkel / Soepvlees aan een stuk / Poulet-Hacheevlees / Riblappen

3 kilo € 47,50

 

Gehaktpakket

Rundergehakt / Runder verse worst / Hamburgers

3,5 kilo €47,50

 

Luxe vlees

aan een stuk of per twee verpakt - prijs per kilo

Ossenhaas -  € 43,50
Zijlende -  € 33,50
Kogelbiefstuk -  € 27,50
Ribeye -  € 24,00

 

Bestellingen kunnen per mail worden doorgegeven. Bellen of appen kan ook: 06-37374936.